Wasserij voor particulieren


Reeds meer dan 75 jaar verzorgt onze wasserij te Kontich de was in al zijn mogelijke vormen voor particuliere klanten. De te wassen producten kunnen bij onze wasserij binnengebracht worden of u kan ze laten ophalen en leveren

Ons team wast alles!

Of het nu om lakens, tafellakens, servietten, hemden of sokken, synthetische en donzen dekbedden, slaapzakken, skipakken, enz.. aan kennis en ervaring voor een perfecte reiniging is er bij ons wasteam geen gebrek. Zo wordt bijvoorbeeld ook nagekeken welke wasprocedure de meest efficiënte is, afhankelijk van stof, materialen en vullingen.

Wasserette met piekfijne wasmachines

Ons uitgebreid machinepark en onze ervaring in textielreiniging zorgen ervoor dat uw was met de meeste zorg wordt behandeld en een piekfijn resultaat wordt behaald.

Recente wasprocessen

Uiteraard werken wij volgens de meest recente methodes en wasprocessen en de nieuwste producten zodat de impact op het milieu zoveel mogelijk beperkt blijft en dit alles aan een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

Wasserij Kontich

Als particuliere klant wenst u het wassen of de reiniging van uw kleding, gordijnen, tapijten of andere stoffen uit te besteden aan een professionele wasserij?
Textielreiniging Camelia te Kontich klaart de klus!

> Contacteer de wasserij